lördag 7 januari 2017

What my mother doesn't know av Sonya SonesSophie går i high school och lever med sin mor och far. Hemma verkar läget väldigt spänt och det är inte alltid så lätt att veta vad det är som händer. Trots detta så kretsar Sophies liv mest kring vännerna Rachel och Grace och framförallt den förra pojkvännen Lou som just dumpat henne. Det är då hon träffar Dylan. Han är helt underbar och vacker. De blir ihop men med tiden så tröttar Sophie och inser att de inte passar för varandra.

Under slutet av förhållandet börjar Sophie chatta med en kille på nätet som heter Chaz. Hon tycker att det är otroligt roligt först men inser att Chaz är allt annat än trevlig. Ledsen och lite deprimerad så tar sig Sophie en semester i sin egen stad. Det är där hon träffar Murphy. De är klasskamrater och har jullov ihop denna gång.

Det är en bra bok. Upplägget är annorlunda men det går fort att läsa den. Jag läste klart den när jag satt inlåst i hissen i mitt hus. Språket är lätt att ta sig igenom på engelska och det är en fröjd att läsa. En bok som borde användas i engelska i skolan för att visa att det går att läsa en tjock bok som egentligen inte är svår alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar