fredag 20 januari 2017

Lingon och lust av Eva Swedenmark och Annica WennströmDet är höst. Sedan sist har det nästan gått ett år. Liselott har utökat sin verksamhet. Mario har förbättrat restaurangen och är närmare sina barn än på länge. Elias och Sandra känner sig lugna och har fått en liten kusin. Håkan har blivit pappa och trivs med Susanne och Bobby samt lille Vilgot. Linda och Anders försöker få sina liv att stämma överens och Börje och Anita trivs som separerade.

Egentligen är nog denna bok mest tillför att knyta samman säcken. Det är lättsamt och trevligt. En och annan rätt med lingon förekommer men även annat. Det är en bokserie som rör sig väldigt mycket kring mat. Det är inget fel i det men ibland blir det nästan lite komiskt. I andra böcker verkar det som om ingen äter. Här äts det och pratas det om mat kanske var femte sida.

Avslutningsvis har det varit en trevlig serie att följa. Jag gillar framförallt Anita och Börje som är både roliga och allvarliga när så behövs. Har du inte läst så gör det. Inga överraskningar men ibland är det trevligt det med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar