måndag 20 februari 2017

Hot PursuitRose Cooper är polis. Hennes pappa var polis och växte upp nära hans jobb. I vuxen ålder så är hon en väldigt korrekt polis. Hon är till och med ett stående skämt, to do a Cooper. Tydligen råkade hon missuppfatta en grupp ungdomar och använde sin elpistol och hagelgevär. Så numera står hon och tar hand om bevis, och självklart på ett ytterst korrekt sätt.

När DEA vill ha med en kvinnlig polis som eskort för frun till deras vittne väljer kommissarien Cooper. Det ska ju inte vara så svårt. Det visar det sig att vara. Daniella Riva är inte riktigt lika med på att vittna som hennes man och dessutom kommer två grupper för att mörda Felipe Riva. Det lyckas de med men både Cooper och Danielle flyr och nu ska de ta sig till Dallas med fyra mördare och väldigt många poliser efter sig.

Det är en film i stil med 48 timmar, polis och skurk får hjälpa varandra för att klara sig, men med en liten kvinnlig touch. Det är stundtals ganska kul men vid vissa tillfällen lite mer skämskudde fram. Oavsett är det en liten komisk film och den är trevlig att se en söndag kväll eller en dag när solen inte vill vara framme och man behöver lite skratt. Både Reese Witherspoon och Sofia Vergara gör det bra även om den senare är ganska typecastad. Det hade varit kul med ett scenario som varit det omvända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar