tisdag 26 augusti 2014

Will & GraceDetta är en serie som är ganska smärtsam ibland. Will och Grace är bästa vänner och bor ihop. Han är homosexuell och ganska framgångsrik i sitt arbete. Grace är heterosexuell och mindre framgångsrik. De är däremot ungefär lika dåliga på förhållanden. Deras närmaste vänner är Jack och Karen. Jack är en mycket misslyckad skådespelare som Will i stort försörjer. Karens man är enormt rik och hon dricker som en svamp.

Just det att Will och Grace bor ihop är ett problem. För undertonen i hela serien är Grace stora förälskelse i Will och Wills vana med Grace. Det är som ett äktenskap och jag tror inte de ska se det själva. Det gör att serien blir så sorglig mot slutet. De kan inte riktigt klara av vara vänner alla gånger trots att de knappt klarar sig utan varandra.

Jag gillar serien men gud ibland är det stora skämskudden som kommer fram. Jack, spelad av Sean Hayes, är kanske en av de mest naiva karaktärerna på tv någonsin. Annars är det nog Grace som gör att kudden kommer fram oftast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar