onsdag 19 december 2018

The princess switchStacy är en konditor med mycket bestämda åsikter. När hennes vän Kevin och guddotter Olivia har anmält bageriet till en tävling i kungadömet Belgravia. De åker för att det är inte så lätt att komma med och Stacy behöver göra något annat. Det är veckan före jul och det planeras stora tårtor att baka.

Margaret är hertiginna av Montenaro och förlovad med prins Edvard av Belgravia. De känner inte varandra så där väldigt bra och Margaret är ganska uttråkad på att vara sig själv. Hon råkar vara på baktävlingsområdet den första dagen och springer på Stacy. De visar sig vara nästan identiska i utseende och Margaret får en idé. De kan byta plats med varandra för att testa på den andres liv. Stacy går motvilligt med på det och snart visar det sig att det är både en bra och mindre bra idé.

Det är en ganska gullig julfilm som innehåller allt en lätt romantisk film ska innehålla. Filmen verkar vara baserad på The prince and the pauper som är en saga där två personer byter plats med varandra. Ett ganska vanligt tema i litteraturen och film. Det är underhållande och faktiskt sevärt. Tror att jag tänker rekommendera den till de flesta i familjen som kan läsa. Den är helt på engelska och behöver text.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar