torsdag 13 december 2018

Christmas InheritanceEllen Langford ska ärva sin fars företag men problemet är att hon inte riktigt tar ansvar. Senaste skandalen har fått fadern att tänka om och hon måste nu leverera ett speciellt julkort till sin fars före detta partner i Snow Falls, den hemstad hon inte vet något om. Familjen flyttade till New York när Ellen av riktigt liten och sedan dog modern. Kraven är hårda. Brevet ska till Zeke och överlämnas personligen. De skriver ett brev vartannat år om hur det har varit. Hon får bara 100 dollar för att ta sig dit och kunna klara sig tills dess Zeke dyker upp.

Snow Falls enda värdhus drivs av Jake. Jakes moster Debbie har den lokala pub/restaurangen i staden. Snart blir Jake och Ellen intresserade av varandra men hon är förlovad och han blev lämnad av sin fru. Det är med andra ord lite komplext i lilla Snow Falls och som stadens namn antyder faller det snö där ibland, så även denna gång när det blir snöstorm.

En liten gullig bagatell som jag måste säga att jag gillade. Den var inte supergullig men helt okej. Den passar nog väldigt många i familjen. Filmer likt denna har egentligen ingen karaktärsutveckling men det är okej. Det är inte poängen utan lite mys.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar