lördag 8 december 2018

A taste of ChristmasI en liten stad långt från New York har Emily tagit över sin mormors bageri och hus. En dag kommer en fransman in och smakar på hennes kakor. De börjar prata om bakning och det tycker Emily är lite trevligt. Gerrard heter mannen och han är anställd för att baka åt stadens matvarukedja. Samma dag får Emily en adventskalender i form av ett hus. Ingen avsändare men varje lucka innehåller en liten fin vers om något viktigt.

En sorts tävling mellan Emily och Gerrard påbörjas eftersom båda vill ha flest kunder. Den andra är att staden tycker att kalendern är alldeles för intressant för att inte prata om. Alla tror att Emily har en hemlig beundrare som ska avslöja sig den 24 december och nu börjar människor slå vad om vem det kan vara.

Det är en liten söt julfilm som inte kräver så mycket av dig som tittare men den är mysig och lite sorglig. Sedan handlar det om bakning och det tycker jag är trevligt. Det finns så många julfilmer av detta slag i världen. Välj en som lite avkoppling

1 kommentar: