söndag 3 december 2017

Husdjurens hemliga livJag gillar film som egentligen är för barn, eller för hela familjer. Kanske för att de någonstans ofta handlar om att vara snäll och att se att olika inte alltid är fel. Så är fallet här. Vi får följa ett gäng husdjur, mest hundar och katter, som gör lite andra saker om dagarna när ägarna är borta än vad en kan tro.

Max är en liten söt hund som lever ett bra liv med sin matte Katie. Hon tar hand om honom och han njuter i fulla drag. Han är också rätt populär bland andra husdjur. Så en dag kommer Katie hem med en annan hund. Han heter Duke och är stor och hårig och lite jobbig dessutom. Han och ,Max är allt annat än polare från första stund. När de ger sig ut på hundpromenad med sin hundvakt rymmer de och det är då som allt blir annorlunda. Det finns många husdjur i New York som har blivit lämnade och de vill ha hämnd. I ledning av en galen liten vit kanin som heter Snöboll.

Nu är det också så att Max kompisar blir lite oroliga. Eller snarare blir Gidget väldigt orolig och drar med de andra. Gidget är djupt förälskade i Max och tänker slåss för honom eller hans skull.

Det är en otroligt gullig liten film och som sagt, att vara olika men ändå ha något gemensamt samt att alla bär vi på något som påverkar hur vi agerar. Annars finns det lite knäppa scener så en får skratta också. Det är viktigt med bra och mindre bra saker i sitt liv. Dessutom, undrar inte du vad ditt husdjur gör när du inte är hemma. Kanske gör de helt knäppa saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar