måndag 25 december 2017

A prince for christmasAtt vara prins verkar aldrig vara lätt. I alla fall inte i filmer likt denna. Det är krav och krav. Nu gissar jag att det är mycket krav men samtidigt är det väl också ganska många fördelar med att vara kunglig som vi vanliga dödliga aldrig får uppleva. Alla mynt har som känt två sidor och så även i denna historia. Duncan, prins av Balemont, ska gifta sig med en kvinna han är totalt ointresserad i. Det är väl lite krav från föräldrarna eftersom monarkin svajar och giftermål fungerar alltid. Duncan är överdrivet glad, så en natt flyr han och hamnar i en liten ort mitt ute i staten New York, halvvägs till Kanada.

Det ska bara bli en övernattning innan han drar vidare men så träffar han Emma. Emma som bor med sin yngre syster och tar hand om henne efter föräldrars olycka några år tidigare. Emma driver ett fik men drömmer om annat. Det är lätt att förstå att gnistor kommer att flyga ganska snart.

Detta är en gullig och harmlös liten film. De flesta julfilmer känns så. Det finns liksom tre läger. En är skräck som känns sådär. Den andra är komedier som är lite lökiga ibland. Den tredje är romantiska som alltid handlar om julens mirakel och kärlek. Ack ja, fast jag köper det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar