fredag 1 februari 2019

Helgfrågan v. 5Min dator pajade hårt i torsdags kväll. Den lade av och tja, det tog nästan ett dygn innan den kom tillbaka. Batteriet behövde värmas upp. Min dator följer med till och från jobbet varje dag. Det är vi beordrade att göra men det var kallt i torsdags och fredagen var spännande när vi arbetar med dator och ingen fanns. Så nu i alla fall fungerar den bättre. I alla fall, här är veckans helgfrågor:

Har du några förslag på snygga omslag?
Bonusfråga: Gillar du att spela spel?

Jag följer en anslagstavla på pinterest som heter just beautiful bookcovers. Här kommer några. Det finns så många. Några som jag tycker är väldigt fina i alla fall.

 


Ja, jag spelar spel. Eller ett spel ska jag säga. För några år sedan insåg jag att de har kommit med ett Backpackerspel. Det som fanns som dataspel på nittiotalet. Det handlar om att resa runt och svara på frågor och fixa jobb. Jag älskade det spelet när det fanns så jag spelar det en del. Annars är det inte så mycket.

14 kommentarer:

 1. olika, alla fina, jag föredrar böcker med snygga omslag.

  SvaraRadera
 2. Ja det var tjusiga bokomslag! Läste om Christies bok med det omslaget, kanske var det just det som lockade till omläsning! :) Backpacker kommer jag ihåg från 90-talet, annars inte mycket för spel i vuxen ålder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det vara att saker kommer och går. Min syster älskar Christie och tycker mycket om den senaste utgåvan.

   Radera
 3. Ja, de omslagen var väldigt fina. Det är egentligen sällan jag tycker att omslag är fula, men jag visar ett sådant omslag i mitt inlägg om omslag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa omslag på blblioteksböcker från 1970-talet som är beigebruna är inte peppiga att ens ta i. Vi har ett bibliotek med mycket arkiverade böcker. Alla bruna med gröna eller orange rygg.

   Radera
 4. Backpacker finns kvar, den finns numera gratis på nätet. Jag gillar den också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet. Lätt beroendeframkallande som sist. Jag tror de gjorde ett spel som heter Polis också. Det var mysterielösande.

   Radera
 5. Snygga omslag! Märker på jobbet att det är viktigt med omslag, de som är trista blir lätt stående, om det inte är en känd författare och/eller en titel som lockar. Men som tur är så är smaken olika och det finns många fina omslag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju det. Men tråkiga omslag är väl ändå ett minne blott.

   Radera
 6. Backpackerspelet var jätteroligt, jag fick ner det på plattan nyligen men konstig nog var det inte lika kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl för att det inte rör sig på samma sätt.

   Radera