måndag 6 november 2017

SingBuster älskar teater. Det har han gjort ända sedan han som liten kille var där med sin pappa och hörde Nana Noodleman sjunga. Numera äger han en teater och tja, det går väl kanske inte superduperbra om vi säger så. Därför försvinner alla skådespelare och alla andra dagen innan musikalen ska sättas upp. Buster blir utom sig men får en plan. Han ska hålla en sångtävling, lite som idol, för vem som helst. Vinsten är 1000 dollar. Tror han i alla fall för hans assistent råkar lägga till två nollor. Då kommer det i alla fall massor deltagare.

Det är nu som Rosita, mamma till väldigt många små kultingar, Johnny, en gorilla som egentligen inte vill vara kriminell, Ash och Mike blir uttagna. En som missar sin chans är Meena, men hon hamnar bakom scen. Nu tänker Buster är saken biff. Eller vad en nu ska säga. För sjunga kan de och det är ju huvudsaken.

Den är ganska bra filmen men det är något som gnager. Kanske att det inte är något nytt och att det ibland blir lite sisådär. Jag har sett bättre tänker jag och hoppas att det blir mer nytänk i uppföljaren. Det är nämligen så att det kommer en tvåa. Rollerna är nog det jag tänker mest på. De har jag också sett förr. Det hade varit roligare med något nytt. På det igen om vi säger så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar