torsdag 2 november 2017

Hett i hyllan #116


Det är torsdag och jag har varit ledig idag. Trots det har jag flängt som en tok både hit och dit och totalt missat att berätta om mina skämsdelar av hyllan. Skämsdelar? Ja, Monika uppmanar oss att titta i bokhyllorna efter sådant som kanske inte riktigt lästs än.

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? 

Jag inventerade min läsning för något år sedan och insåg att jag faktiskt inte läst klart Guillous serie om Hamilton. Det trodde jag men insåg att jag missat två böcker. Så som en utmaning till mig själv tänkte jag läsa om och läsa de fristående böcker som fortsätter serien. Jo, så lite att läsa med andra ord.
4 kommentarer:

 1. har sett filmen, men jag läste aldrig ut boken

  SvaraRadera
 2. Jag har läst väldigt spridda skurar i den serien, eller egentligen så har jag läst alla de senare, men inte alla i början. Det tog mig flera år att få ihop hela serien och nu står den där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så var det för mig med. Nu är den i alla fall komplett.

   Radera