söndag 19 maj 2019

The Sisters Brothers



Jag hade gratis biobiljetter som gick ut förra veckan så jag var tvungen att ta mig till en annan ort för att se filmen. Hemma är det inte Filmstaden utan en lokalbio så jag och familjen åkte. Nu var det svårt att hitta en film som var okej för alla men till slut blev det The Sisters Brothers.

Bröderna Sisters, japp stämmer, är lönnmördare, eller personer som hittar det de ska hitta och kanske ibland mördar människor. De har i uppdrag att hitta en kille som kan ta hand om guld på ett väldigt enkelt sätt. Så över hela västkusten går färden. Till slut hittar de mannen och de slår sig ihop med honom. Det går inget vidare men i slutänden är brödernas samarbete i fokus trots allt.

Det är en knepig film. En western med vad de själva utger sig för att vara outbildade men har en avancerad dialog. De ska vara hårda men känns lite komiska ibland. Som sagt en knepig film. Moderna ord passar inte in. Det stör mig alltid i filmer. Försök att anpassa för vi har texter från förr och gör det marginellt mer autentiskt. Filmen är okej men inget jag kommer att komma ihåg. Tror inte ens den går överallt längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar