lördag 30 september 2017

TrustNär du börjar high school i USA blir du lite extra cool. Så händer även Annie men hon inser att de flesta är bara intresserade av henne på grund av hennes äldre bror. Därför börjar hon chatta på en volleyboll-site. Hon älskar att spela och är duktig. Där träffar hon Charlie som är en kille något år äldre än hon. De chattar ofta men så börjar det. Charlie är lite äldre, och lite äldre och ännu lite äldre. Till slut vill han att de ska träffas och det gör de. En man som är typ i hennes föräldrars ålder möter henne, tar med henne och utnyttjar henne.

Att läsa om grooming var nog det mest avskyvärda jag gjort. Det var för några år sedan som jag läste en kurs om just detta och män som sitter och låtsas att de är yngre och ibland flickor för att få tag på unga människor är rent utsagt äckligt. Det är vad som händer Annie och hon försvarar Charlie i alla lägen. Det nästan tar kol på hennes föräldrar och jag förstår dem. Grooming är nästintill hjärntvätt.

Annie spelas av Liana Liberato och hon gör det bra. De mer etablerade skådespelarna gör en solid insats. David Schwimmer regisserade denna och jag är imponerad. Den är lågmäld men känns in i själen. Detta händer varje dag och scenen när Annie förstår Charlies svek är stark. Dessvärre är det få som sett den och det är synd för den är inte dålig. Den är bara dåligt marknadsförd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar