måndag 27 juni 2016

Maze Runner - I dödens stad av James DashnerDe har tagit ifrån Thomas allt: hans vanliga liv, hans minnen och nu hans enda vänner. Världen är full av kaos och han har skaffat sig övermäktiga motståndare. Men Thomas fiender vet inte att han har fler minnen av sitt tidigare liv än de tror. Han minns tillräckligt mycket för att veta att man har ljugit för honom. Tillräckligt mycket för att göra uppror.

Thomas överlevde labyrinten. Han överlevde vansinnets öken. Han är redo att ge vad som helst för att rädda sina vänner. Men sanningen kan vara det som slutligen krossar honom. Det är en komplex värld som WICKED har valt att bygga upp. En stor uppgörelse är det som ligger framför alla.

Jag tycker att det är ett bra slut. Jag gissade att det var däråt vi skulle men ibland är väntade slut också något att se framemot. Det måste vara svårt att läsa saker och ting och sedan skriva helt nya och originella berättelser men jag antar att det är små steg. Trots allt ett värdigt avslut. Det finns fler böcker men de är kanske före och mellan som sig bör i serier likt denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar