onsdag 30 oktober 2019

Omslagsonsdag vecka 44: OrangeVarje onsdag har Boklysten en utmaning om bokomslag. Denna vecka, i samband med Halloween, är det Orange som står på tapeten. Det lyder som följer:


I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om utsidan utan det är insidan som räknas, men när det gäller böcker så är ju omslaget det första man ser. Så på onsdagar visar jag upp omslag efter ett givet tema. Det är bara omslaget som gäller, innehåll och titel spelar ingen roll.

Vill du också vara med och visa upp omslag så lägg en länk i kommentarerna så jag hittar dig sen. Du har hela veckan, fram till nästa onsdag, på dig att lägga upp dina omslag. Fri tolkning och OK att leta rätt på omslag var man vill.

Jag funderade på att ha ett färgtema idag och eftersom det är Halloween imorgon så passar det väl bra med en av Halloweenfärgerna, eller hur? Egentligen är det väl dumt av mig att ha färgteman med tanke på att jag har defekt färgsyn, men jag tror faktiskt att det är bra träning när jag måste tänka efter vilka omslag som innehåller en viss färg. Temat idag är alltså pumpafärgen

ORANGE


9789137139517.jpg (945×1489)burgess_a_clockwork_orange_omslag_poc_0.jpg (430×696)circe (188×300)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar