tisdag 20 december 2016

Sucide SquadJag har påbörjat denna film kanske fyra gånger sedan den dök upp på i-tunes. Detta handlar om den grupp av superskurkar som ska göra speciella insatser åt staten för att stoppa individer precis som de själva. Det är så att säga en form av skydd från personer som Superman. För det är i DC Comics vi är i. De lite mörkare och kanske lite tråkigare hjältarnas värld.

I alla fall så grundas gruppen här och det är inga rara snälla människor som Amanda Waller, chef för avdelningen, letat fram. Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang, El Diablo, Killer Croc och Slipknot är gruppen som ska hjälpa till att hitta skurkar. En militär, Flag heter han, som är i en knepig situation leder gruppen och han har i uppdrag att döda dem om han så måste.

Jag vet inte jag. Det här var inte bra. Många säger att Harley Quinn är bäst men det är liksom så hon är så hur svårt är det att agera ut galen. Det är handlingen som är problemet. För jag vet fortfarande inte vad poängen är. Det är ju någon men den känns konstig. Att den spelade in pengar är säkert för smart marknadsföring, små kläder och Will Smith. Ett avsnitt av Arrow eller Flash är mer upphetsande än detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar