tisdag 5 januari 2016

TV-serier som jag har sett klart

Jag har tittat på serier som legat och väntat på att bli klara.

En av dessa var Medium som jag känner har sina fördelar och nackdelar. En fördel är att det är spännande och en annorlunda tvist på hur brott kan lösas. En annan är en stark kvinna som bär serien tillsammans med sina barn. Det är faktiskt bra barnskådespelare i rollerna.

En av de största nackdelarna är Joe Dubois. Inte så att han är dåligt spelat för det är en bra tolkning. Problemet är att jag tycker så synd om honom. Han får stå tillbaka för sin fru så många gånger att det skär i hjärtat och efter sju år tänker en, men herregud låt mannen få förtur. Så kan det vara och det påverkar tittandet till och från.

En annan serie som är slut är The Mentalist. Det slutar med en halvsäsong och jag tror att det var mest för att tillfredsställa vissa fans ordentligt. Jag kände att den inte riktigt hängde med men helt okej. Det är verkligen en annorlunda serie likt Medium.

Den tredje är House. Jag började se serien för många år sedan men orkade inte med TV4 men köpte alla säsonger på DVD för ett tag sedan. Tradera äger på begagnade billiga serier förresten. Det är nog den serie som tagit Holmes/Watsons förhållande längst. Här pratar vi om djup vänskap. Till och med en vänskap som klarar av död, lögner och svek.

Den fjärde är White Collar som handlar om Neal som en gång blev släppt från fängelse för att hjälpa FBI. Han är en solochvårare med stora talanger och är en charmig sate. Det är en underbar serie som slutar så passande att jag blir lite rörd. Det är så en gör i en dramakomedi. Bra serie? Ja, charmig och lagom tung. Mozzie är en upplevelse för alla konspirationsteoretiker därute.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar