söndag 22 november 2015

Beautiful Creatures - Det högsta priset, det största offret av Kami Garcia och Margaret StohlDet finns något stört över Gatlin. Sommaren är otroligt het och lång och det händer mystiska saker. Ethan och Lena befinner sig i början av ett nytt skolår men allt är annat än lugnt. Link är numera rätt nöjd med sina inkubuskrafter. Ridley inte lika nöjd att inte ha några krafter. Tingens ordning är bruten och allt är upp och ned.

Världen måste återställas är mantrat från de flesta ställen i världarna. Marian ställs inför rätta för sitt förräderi. Liv får inte längre vara väktare. Amma är helt utom sig. Macon har blivit en vit besvärjare. John Breed kommer tillbaka och det är skolbaler som helvetet. Lena får veta mer om sin mamma och Abraham blir ett allt större hot. Att det är lite varmt och att gissel förstör världen är liksom småsaker i de bådas liv.

Jag tycker att den här serien tar sig med tiden. Det här är en av de bättre böckerna i serien. Jag har också vant mig vid Ethans ångest över livet. Eller snarare den besatta kärlek han känner till Lena. Så läs den för det tar sig till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar