onsdag 20 juli 2011

En filmlista att klura på

1. Vilken film gillar du bäst?
Min eviga tjatfilm. Nyckeln till frihet. Jag vet inte varför men jag älskar den filmen. Det finns andra bra filmer också men den är underbar.

2. Gillar du komedier, action eller vad?
Jag gillar allt. Gärna en bra blandning för att bara se djupa filmer gör en deppig, bara komedi lite för ytlig och action är hjärnan i friläge. Ibland vill jag se action, speciellt när jag är trött och kanske bara vill bli underhållen. Komedi fungerar när jag är sjuk eller lite deppig. Drama fungerar alltid och det finns många bra. Science fiction är min hemliga last. Endast till vissa människor erkänner jag att jag ser alldeles för mycket av den sorten.


3. Kan du tipsa om minst 3 bra filmer? Vad handlar de om?
Toy Story 1-3 är så bra. Det finns nästan inga dataanimerade filmer som är bättre. Det är så gulligt med de lite barnsliga talande leksakerna. Det finns också ett stort vemod mitt i allt det glättiga. En annan bra film är Tropic Thunder. Robert Downey Jr., en djungel och en mycket speciell dans. Underbar rolig. Som trea måste jag just nu säga Prinsessa som är en så rörande film att hjärtat gör ont.

4. Senast sedda film?
The Green Hornet. Den var väl sisådär. Rogen var smal och faktiskt ganska bra. Gillar att Diaz var nära sin riktiga ålder.

5. Sämsta film du sett?
Åh, inte på vad den heter så jag nominerar Eclipse.

6. Senast sedda film på bio?
Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Snyft. Snyft.


7. Vilken film skulle du vilja se?
Just nu vill jag få hem King's speach. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar