fredag 5 februari 2016

Emerald Green av Kerstin GierGwen Shepard är rätt ledsen och arg och ledsen om vartannat eftersom Gideon sa att han älskade henne och sedan tog tillbaka det. Sedan vill han bara vara vänner ( du som sett vänner, byt ut namnen nu :)). Så hon försöker spela oberörd men det är svårt när de hela tiden färdas fram och tillbaka i tiden. Ett är då säkert. Gwen är en mycket mera modig tjej än de flesta tror och smart. Hon har i hemlighet pratat med sin morfar och lyckas hitta skatten han gömt. Dessvärre inte så kul som Xmerius tänkte men i alla fall värd något.

Om Gwen tyckte att Gideon var svår att hantera är det inget mot allt hon får veta om sig själv och om ordens grundare Greve Saint German i denna bok. Det är tur att hon har många som bryr sig om henne och som värnar om henne.

Det är en serie värd att läsa men, här måste jag vara rätt så ärlig, läs allt i ett svep. Jag har läst med flera månaders mellanrum och tappar lite fokus ibland. De hänger ihop och mår bäst av att läsas fort. Jag lyssnade på alla tre på engelska och det var otroligt bra uppläst. Så, värt att lyssna för den som behöver träna på språk och gillar lite romantikaction.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar