fredag 14 november 2014

X-men: Days of future pastHäng med nu för det kan vara lite rörigt. Vi får träffa en grupp mutanter som försöker kämpa mot de väktare som skapats för att förgöra alla mutanter. Denna grupp har en medlem som kan mentalt skicka tillbaka människor i tiden så de lurar väktarna. När de överlevande från x-men hittar de har Xavier en konstig önskan. Han vill tillbaka i tiden till sig själv för att stoppa ett mord som kommer att leda till att dessa väktare byggs och börjar användas. Men istället skickar man Wolverine som alltså är yngre men som minns allt de senaste 50 åren.

Vänta nu, dog inte Xavier i x-men Last stand? Jo, jag tror det men man kan ju alltid leka i serietidningsvärld. Mest för att det alltid finns parallella universum som man kan leka hejvilt med.

Jag gillar filmen och framförallt att Magneto mördade JFK :). Det var en ny vinkel. Kläderna och stilen på 1973 är ju klockren. Men det finns lite logiska luckor fast det kan man väl leva med. Vill man kan ju faktiskt läsa serien. Bra film som helt klart är värd att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar