måndag 7 juli 2014

London del 1

Jag var veckan efter midsommar i London. En hel vecka för att helt enkelt hinna med allt. Eller allt som tänktes göras för man kan alltid göra mer.


Vi kom på söndagen och orkade inte mer än att gå en promenad i Kensington Gardens och äta där. Det var ett trevligt café där man kunde äta en surdegsmacka till kvällen. Så en kycklingmacka blev det innan vi gick tillbaka och sov. Vi hade hållit på ett tag eftersom ingen flygplats i närheten av oss flyger till London. Halva London var i Kensington denna eftermiddag så vi var knappast ensamma :). 




Ikonisk symbol
På måndagen gick vi förbi Buckingham Palace men eftersom det är juni arbetar drottningen fortfarande så slottet är stängt.  


Vi tog en tur till British Museum istället och var där nästan resten av dagen. Det finns så mycket att se att man blir lite knäpp :). Men de hade en specialutställning om vikingar men den slutade den 1 juli så nu är det nog något annat. Lite kul att de hade tagit in båtar som elever runt om i Storbritannien gjort i historia. De hade lärt sig hur vikingar reste och levde. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar