lördag 28 december 2019

VenomEtt rymdskepp krashlandar på jorden och några vetenskapsmän tar hand om passagerarna. En lyckas rymma men det är inte så att det är lätt att hitta. Rymdvarelserna är en sorts rörlig svartflytande massa som intar kroppar och ja, förhoppningsvis går det bra. Eddie Brock är en journalist som egentligen inte har så rent mjöl i påsen. När han anklagar den rikaste mannen i San Fransisco, då är hans jobb i fara. Det borde inte vara några problem om det inte var så att han hade tittat på sin fästmös jobbdator olagligt och angett henne som källa. Hux flux är Eddie arbetslös och dumpad.

Men många tror ändå på honom och en av vetenskapsmännen försöker få Eddie att avslöja det företag som experimenterar med fattiga uteliggare, drogberoende och sjuka personer för att se hur rymdvarelserna fungerar. Eddie tar sig in, och där hittar han en kvinna som vanligtvis sitter på gatan och tigger. Han fritar henne men i processen frigör han också rymdvarelsen Venom. Venom intar Eddies kropp och gillar att vara där.

Jag har hört mycket om den här filmen innan och väntade. Den är liksom helt okej. Den påminner om de där filmerna där konstiga saker händer vanligt folk men de har inga problem att döda en massa människor på vägen. Alltså varje actionfilm från 1980- och 1990-talen. Men det är okej och det är spännande att se Tom Hardy prata med sig själv. Helt okej underhållning som finns på Viaplay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar