måndag 9 maj 2016

The infinite sea av Rick YanceyCassie och Ben, eller Zombie som han kallas numera, gömmer sig i ett hotell med resten av gruppen. Det är dock inte optimalt eftersom de bara är några mil från lägret de just flytt ifrån. Planen är att vänta och se. Cassie har lite svårt att knyta an till sin lillebror igen. Det skär i hennes hjärta att Sam inte längre springer till henne eller riktigt litar på henne. Samtidigt så bestämmer sig Ringer för att gå ut och scouta omgivningen.

På en annan plats vaknar Evan till liv och ser Grace. Precis som honom är hon en silencer och hon vill gärna veta vad Evan håller på med. Det blir en kamp att lämna Grace för att hitta Cassie igen. Ringer däremot får sitta öga mot öga mot Vosch. Denna gång försöker han värva henne till något annat.

Det är en riktigt bra uppföljare och lättläst. Kanske att det blir lite många röster som för göra sig hörda men annars är det smart skrivet. Det är lite kul med möjligheten att höra flera röster. I slutet av maj kommer den tredje och sista delen. Jag ser framemot att läsa den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar