lördag 15 september 2018

Mission: Impossible Fallout
Det har gått ett tag sedan sist. Ethan Hunt bedriver som alltid uppdrag för att rädda världen. Det visar sig att det är lättare sagt än gjort när några kommer över plutonium och många tror att Ethan ligger bakom allt. Så en extra agent får följa med för att garantera att det blir bra. När de anlitas att frigöra Solomon Lane blir det svårt. Hunt och hans grupp såg till att Lane arresterades. Nu ska de se till att han kan möta upp sin grupp och anhängare.

Jag gillar den här filmen. Det är action och egentligen inget mer än det. Lagom underhållning men om du vill kan du klämma in lite av de föregående filmerna. Maxine, vapenhandlaren från första filmen nämns, Lane och så lite andra karaktärer och händelser hintas om. Den är inte lika bra som förra filmen måste jag ändå säga. Det finns som alltid helgalna scener, lite humor men ändå en svärta som inte funnits förut.

Ska man se den här? Japp! På bio? Japp! Det är liksom inte okej på en liten skärm. I alla fall inte vissa scener med helikopter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar