onsdag 9 mars 2016

Delivery ManDavid är lite av en slacker. Han tänker sig en plan. Han är skyldig 80.000 dollar till några skumma typer. Så för att betala skulden tänker han sig odla cannabis. Mmm, kanske inte den briljantaste idén någonsin. En kväll kommer en man i kostym till Davids lägenhet och berättar något helt annat. Det visar sig att han är far till 533 barn. Som ung donerade han en hel del sperma och de använde dem ofta. 145 barn vill träffa sin far och stämmer kliniken. Davids bästa vän, och advokat, Brett blir lite glad och börjar med försvaret.

David får profiler på sina barn och besöker dem mot allt vett och sans. Han känner sig nog allt lite stolt över sina barn.

Det är en ganska så rolig och fin film. Detta säger jag trots att jag inte alltid älskar Vince Vaughn. Det är fint att han hittar sig själv genom sina barn. De har alla drag av honom på ett eller annat sätt. Det är en film som är lite värd att se bara för att. Just nu läste jag en artikel om surrogatmödrar och jag tänker att detta handlar om samma sak fast lite mer annorlunda. Trots det är tanken skrämmande. Tänk att vara biologisk far till 533 barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar