lördag 19 oktober 2019

Tomb Raider



För ett tag sedan tittade jag på Tomb Raider med Alicia Vikander. Hon fick en del pisk för att hon inte är som Angelina Jolie men det är som att jämföra äpplen och tomater. Att spela en ikonisk tv-spelsfigur är nog lika lätt som att klyva en atom, få kan göra det bra.

Filmen är helt okej. Den är actionfylld och underhållande. Jag skulle inte säga djup men det är kul med lite variation i marvelvärlden. Lara Croft, som vår kära äventyrare heter, lever i utkanten av samhället. Hon vägrar acceptera sin fars död och därför tar hon inte ut sitt arv. Pappa är rik och det märks att nästan ingen vet vem hon är. Så kommer hon i kontakt med en person som arbetar för pappan som ger henne en ledtråd efter en skatt. På så sätt drar Lara iväg och många saker händer.

En får leva med att det är tv-spelsvärld och därför lite speciellt. Ändå bra agerande av alla och jag förstår inte varför den fick pisk. Båda skådespelerskorna är bra och båda gör det bästa av sina manus. För mig var det en trevlig stund framför Tv:n.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar