lördag 27 december 2014

Och så levde de lyckliga av Lucy DillonAnna lever i ett äktenskap där hennes man Phil varit gift tidigare. Han har tre döttrar som numera bor heltid med pappa och styvmor. Rebecca som vill bli advokat, Chloe som vill sjunga och bli känd samt Lily som älskar sina gosedjur och hunden Pongo. Det är ganska mycket för Anna att ta hand om. Hon vill så gärna ha egna barn men Phil är inte riktigt tänd på idén.

Michelle, som är Annas vän, bor ensam men driver sitt företag hårt. När bokhandeln står öde vill hon ta över lokalen men det finns ett krav. Det måste vara en bokhandel. Så Anna får bli föreståndare och nu börjar folk att läsa. Anna älskar böcker och är bra på det hon gör.

Detta är en charmig bok. Det är inga djuplodande handlingar utan snarare lite sådär charmigt och skämskudde varning men underhållande. Jag gillar att det löser sig på ett eller annat sätt men kanske inte som alla tänkt sig. Jag gillar också att karaktärer får växa i alla fall lite till skillnad från andra böcker i samma genre. Läsvärt om du vill sätta hjärnan på låg växel men bli underhållen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar