tisdag 2 december 2014

Identity ThiefSandy är en duktig ekonom, en bra far och kanske lite av en mes. En dag ringer ett bolag upp honom för att informera om att hans konto blivit utsatt för identitetsstöld. Som den trygghetsnarkoman han är köper han ett skydd. Allt väl tänker Sandy. Nja, snarare är det så att han har blivit utvald av Diana som kopierar alla hans uppgifter och börjar nu shoppa loss. Sandy är ju ett ganska tacksamt namn om man är tjej.

Sandy blir arresterad, sparkad och ja, livet ändras ganska så rejält. Men eftersom det kommer att ta polisen ganska länge så bestämmer sig Sandy för att hitta kvinnan som stulit hans liv. Det är en resa han länge ska minnas.

Jag gillar Melissa McCarthy och Jason Bateman men det känns som om de spelar varianter av samma person de flesta gånger jag ser dem. Melissa är lite vulgär och Jason lite stel. Alltså ibland kan man ta andra roller också, för sin egen skull. Fast det fungerar ju och det är roligt. Det är också lite skämskudde här och där. Fast det är kul med en omakaparkomedi. Det känns som om det är Batemans/McCarthys stryka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar