tisdag 26 november 2019

Tisdagstrion: Frestelser
En gång i veckan tänker sig Ugglan & Boken att vi kan tänka smart kring veckan tisdagstrio. Denna vecka ser den ut som följer:

Den här veckan är temat för tisdagstrion "frestelser." Man kan ju vara frestad av precis vad som helst, tänker jag, så förmodligen blir våra tolkningar ganska olika den här veckan. Jag ser fram emot att se vilka böcker ni väljer.

Tolka alltså temat på valfritt sätt, tipsa om tre böcker och lämna en länk så att vi kan klicka oss runt och ta del av varandra tips.1. Denise Rudbergs serie om Marianne Jidhoff innehåller alltid lite choklad, champagne och cigariller, tror jag. Det är Mariannes största frestelser i världen.

2. I Eva Swedenmark och Annica Wennströms serie om familjen i Östersund. Det förekommer ett och annat trevligt recept. Det pratas väldigt mycket mat.

3. Jenny Colgans serie om det lilla bageriet på en liten ö är underbart lättsam. Jag gillar att öborna inte först vill äta färskt bröd utan föredrar bake-up. Det är roligt när de inser hur gott nybakat bröd är. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar