fredag 6 januari 2017

Freaks and geeks


Jag måste ha missat denna när den kom för tydligen var den stor i början av 2000-talet. Eftersom den är en säsong lång är det kanske inte så konstigt att den försvann ur mitt synfält. Jag läste ju på universitetet och höll på med fördjupning inom historia så det är inte helt konstigt.

Detta utspelar sig på en high school i Michigan. Den är inte så stor men lagom för att det inte ska var något allt igenom trevligt ställe. Syskon Lindsay och Sam Weir går båda på high school samtidigt just detta år. Lindsay brukar vara en riktigt pluggis men hänger nu med de elever som de flesta ser som förlorare och inte allt igenom smarta. Sam däremot är en nörd och mobbas rätt hårt till och med av sin systers kompisar.

Det är egentligen vad serien handlar om. Sedan är pojk- och flickvänner, bråk med kompisar och annat som kommer in i handlingen men sedan är det inget mer. Det är gulligt och rart och som en nostalgitripp. Den är klart sevärd men jag känner att jag nog är för gammal för den just nu. Däremot Sweets som ung. Ja, Sweets som är med i Bones. Lika söt då som nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar