söndag 3 april 2022

En smakebit på søndag vecka: En oförglömlig kyss

 


Varje vecka samlas många bokbloggar kring bloggen Betraktninger. Det är dags för en smakbit av vad vi läser eller just har läst. Detta är min veckas bidrag. Jag och min syster ska läsa Bridgerton ihop och vi kom av oss lite. Just nu läser jag en av de allra sista eller i alla fall en av originalböckerna. Det finns tydligen epiloger numera enligt min syster. Detta är från sidan 387 i e-boken, som jag har tillgång till. Det är början på kapitel 12 i En oförglömlig kyss av Julia Quinn.

13 kommentarer:

 1. Den här serien har jag inte blivit intresserad av. Inte riktigt rätt genre för mig, men det är ganska skönt det också 🙂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det. Men eftersom min syster och jag bestämde oss för att läsa hela serien ska vi se den i mål!

   Radera
 2. möten som förstör dagen vill man helst undvika, tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 3. Denna bok skulle jag gärna läsa. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst alla böckerna på svenska och gillat. Dottern har läst dem på engelska, och där ingår "epilogerna" i böckerna, så jag förstår inte varför de inte gjorde det i de svenska också.

  SvaraRadera
 5. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska läsa böckerna. I så fall blir det på engelska. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. Gillar historiska romaner men dessa tycker jag inte passar mig trots att de är så populära. Har sett att serien finns på Netflix men har inte börjat titta, kanske skulle man testa med ett avsnitt. Tack för smakbit

  SvaraRadera
 7. Roligt med samläsning. De här är väldigt poppis och så tv-serie, inte riktigt min genre, men kul för de som läser. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 8. har sett serien på Netflix. tror inte att jag skulle orka igenom böckerna. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 9. Tack för smakbiten. Känner inte till den serien.

  SvaraRadera