fredag 4 maj 2018

Helgfrågan v.18Det är fredag och jag är fortfarande förkyld. Jäkla strunt säger jag bara. Lite stress, lite utarbetning, lite konstig plats att vara på under hösten på jobbet (fukt och dålig luft) och lite kyla så tre veckor är bara att njuta av snoret innan pollensäsongen kommer. Jej. Det är fredag och Mia ställer som vanligt sina frågor:


Vad tycker du? Är det viktigt att kommentera?
Bonusfråga:
Vad läser du nu?

Ja, det är viktigt att kommentera men jag glömmer och har annat att göra. Jag brukar kommentera alla som är med i dessa utmaningar jag är med i. Så jag försöker lite. Jag försöker kommentera de som skriver kommenterar hos mig men ibland glömmer en. Det är sorgligt att det inte finns mer tid i världen men så är det.

Just nu läser jag sista delen i Mari Åbergs trilogi. Boken heter Vi som älskade och hatade så. Den är bra men den har ett hemskt tragiskt innehåll som gör den ganska tungläst.

17 kommentarer:

 1. Krya på dig! Nu kommer sol och värme och förhoppningsvis blir du frisk!

  SvaraRadera
 2. trevligt med kommentarer, läser ogärna tunga böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tunga böcker är bra ibland. Den här blev jag mest överraskade över. Det var inte vad jag trodde i bok 1.

   Radera
 3. Det är trevligt med kommentarer.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Kommentarer är en del av bloggens liv och roliga att både ge och få. Men tiden räcker inte till att kommentera så mycket jag vill. Mer om det på min blogg
  http://mosstanten.se/2018/may/om-att-kommentera-2.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant att det är ge och tagande. Jag bloggade i ungefär tre år innan någon kommenterade på min blogg, trots att jag kommenterade här och där. Det känns kan jag säga.

   Radera
  2. Det kan jag förstå, fröken Christina. Måste kännas svårt. Även om du måste ha sett i statistiken att du hade besökare. Jag tycker att like-knappen är bra. Allt går så fort på nätet. Det är lättare att gilla än att kommentera. Då blir jag glad för en enkel like och vet att någon gillade mitt inlägg.

   Radera
 5. Visst är det trevligt med kommentarer. Men jag förstår att hinner man inte med och känner att det ökar på stressen (istället för tvärtom) är det nog bättre att prioritera bort det framför något annat. För mig är det avstressande att skriva, så även kommentarer. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant. Det kan vara avstressande att skriva om det ger lugn och harmoni.

   Radera
 6. det ska inte kännas som stress och tvång att kommentera så klart. men kommentarer är viktiga både att få och ge. tycker jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så är det. Det är framförallt roligt att någon ger av sin tid och sina tankar. Då ska en ge tillbaka.

   Radera
 7. Det är jätteroligt med kommenterandet, både att få och ge, men ibland räcker inte tiden till, till allt som en vill - tror att det är så för flera, viktigt att det inte blir en press.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl så att tid är inte oändlig och man får göra det bästa av den.

   Radera
 8. Den serien har jag nog inte alls läst, kanske man ska kolla upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ganska bra och sträcker sig från 1930-talet och framåt.

   Radera