onsdag 11 december 2013

The House Bunny


En playboybunny lämnar the Mansion och ger sig ut i världen. Hon blir husmor på ett föreningshus vid ett college. Där bor bara lite speciella tjejer som inte får vara med någon annanstans. Det är nog så att alla lär sig av varandra.

Det är en sådär film. Skådespelerskorna är underbara. Anna Faris är alltid bra på att spela lite dum. Emma Stone är härlig som lite halvnördig tjej och sedan finns det två tjejer till som jag inte kommer på namnet på. De spelar alltid starka biroller, så även här.

1 kommentar:

  1. Hej, jag kollade lite på din blogg och undrar om du är intresserad av att recensera min bok - Ambassadören? Jag har redan fått en del feed-back från läsare och två vanliga kommentarer är, ”Jag gillar inte science fiction men den här var verkligen bra!” och ”Det är inga små ämnen som avhandlas!” Visserligen finns det några typiska scifi-attribut i boken men fokus ligger på en helt annan och mer existentiell fråga: Har människan en moralisk rätt att leva på Jorden med tanke på rovdriften av naturresurser och oförmågan att hålla fred. Gå gärna in på hemsidan och läs vad andra tyckt. Där finns också mer information om boken. http://www.amby.se/sagtom/sagtom.htm Ambassadören finns tillgänglig både som e-bok och pappersbok. Hör gärna av dig/Med vänlig hälsning Björn

    SvaraRadera